GOURMETPROVNING

Gourmetprovning med unika destillat från det egna destilleriet Spirit of Hven. Prova på Spirit of Hven Organic Vodka, Organic Gin, Organic Aquavit, Organic Summer Spirit, Organic Winter Spirit och Spirit of Hven Single Malt Whisky, i en kombination med olika tillbehör där smak och dryck går hand i hand. Föreläsningen är anpassad såväl för dig som är nybörjare som för dig som har bred kunskap inom spektrat för alkoholhaltiga drycker.

En upplevelse för livet! 

WHISKYPROVNING

Whiskyprovningar på Spirit of Hven kan variera i antal sorter. Vår föreläsare berättar om tekniken kring whiskyproduktion, berättar om våra olika sinnen (smak, doft, syn, hörsel) och hur vi påverkas av dessa, varför olika platser lämpar sig för whiskyproduktion mer eller mindre samt skrönor och sägner kring befintliga destilleri runt om i världen.

En fantastisk upplevelse för alla!

GUIDAD RUNDTUR


Boka gärna en guidad tur i vårt unika destilleri. Den guidade turen tar cirka 45 minuter och ni får en inblick i produktionen såväl som i lagerhuset. Destilleriet har även ett besökcenter med presentshop. Tillval kan göras i form av handledda utbildningar i direkt anslutning till bar och restaurang. Vi erbjuder föreläsningar kring drycker av olika slag.
Exempel: Whisky samt egna destillat.

Besök det unika destilleriet!

"/


Backafallsbyn AB, SE-26013 S:t Ibb    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon +46 (0)418 449999  Telefax +46 (0)418 449991