BOENDE

Spirit of Hven Backafallsbyn erbjuder 4 stjärnig internationell standard med tillgång till behandlingar på anläggningens Spa.Anläggningen har 36 enheter fördelat på 144 bäddar.

Hotellenheterna har en boyta på 42m² med egen uteplats under tak, kaklat badrum med dusch, golvvärme, handdukstork och hårtork. Sovrum med två enkelsängar alternativt dubbelsäng och vardagsrum med fyra klubbfåtöljer, kabel-tv, minibar, vattenkokare och skrivbord. Ett sovloft med två enkelsängar. Gratis WiFi finns tillgängligt under hela din vistelse.

Hög service och flexibilitet är Spirit of Hven Backafallsbyns ledstjärna. Närheten till havet, promenadstråken och naturen är guldkanten som förgyller din totalupplevelse.

Vi erbjuder skräddarsydda paketlösningar för dig som privatgäst eller konferensgäst. Vi kan inkludera allt från båt-biljetter, boende och måltider till aktiviteter i din paketlösning.

Vår bokning hjälper dig med färdiga paket eller din personliga paketering.


Backafallsbyn AB, SE-26013 S:t Ibb    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon +46 (0)418 449999  Telefax +46 (0)418 449991