Om Oss
Backafallsbyn är en hotell- och konferensanläggning med tillhörande spa och destilleriet Spirit of Hven på den vackra ön Hven. Vi är kända för våra whiskyutbildningar och stora whiskyutbud samt vårt mycket goda vin- och matkunnande. Vi har öppet året runt men vår högsäsong sträcker sig mellan april till oktober.

Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en kock inför säsongen 2018

Beskrivning
Vi söker en duktig, självständigt kock som behärskar både det varma som kalla köket. Du har minst 3-4 års arbetsvana från liknande befattningar. Du har ett stort intresse för mat, dryck och människor och ser dig som en viktig del i ett vinnande lag. Du brinner för att laga mat med passion och trivs i en fartfylld och händelserik restaurangmiljö. Du vet att kökets ekonomi är viktigt för att kunna leverera goda resultat utan att äventyra kvalitet mot gäst.

Arbetslivserfarenhet
Minst 3-4 års arbetsvana från liknande befattningar

Vi söker serveringspersonal till säsongen 2018 enligt följande beskrivning:

Arbetsuppgifter
Ditt arbete består av lunchservering, a la carte-servering, högtidsdagar, bröllop såväl som bararbete.

Beskrivning
Vi söker dig som har god erfarenhet av hotell- och restaurangvärlden. Du är mycket serviceinriktad, ordningsam och jobbar aktivt för att gästerna ska trivas hos oss. Du ska vara stresstålig och självständig med förmåga att följa instruktioner såväl som att fatta egna beslut. Du har goda dryckeskunskaper, främst om vin men gärna även god kännedom om whisky. Det är meriterande om du har sommelierutbildning eller annan dryckesutbildning och har hotell- och restaurangutbildning. Du behärskar svenska och engelska väl, kan du dessutom danska ser vi detta som ett plus.

Vi söker även städpersonal till säsongen 2018 med följande kvalifikationer:

  • Lång erfarenhet
  • Goda referenser

Skicka gärna in din CV, så hör vi av oss när det dyker upp en ledig tjänst som passar just dig.

Skriv till; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. samt sätt "Jobbansökan" i ämnesraden.

 


Spirit of Hven Backafallsbyn AB, SE-26013 Sankt Ibb
Telefon +46 (0)418 449999 Kontaktformulär
    
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok